Het was echt genieten in het Asserbos

Margriet Bolding26-07-2020

Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog. En deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen. In 2008 won Margriet de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Aanstaande zondag komt ze ons laten lachen.

Pattiwael & Nanuru 09-08-2020

Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft nummers in de stijl van Joan Baez en Joni Mitchell. Warm, integer en persoonlijk. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt daarbij vaak ondersteund door rasmuzikant Pieter Nanuru.

Jason Staal 16-08-2020

Een jongeman die met de gitaar in de hand zijn liedjes speelt, dat is wat je ziet wanneer je Jason Staal op je podium hebt staan. Wat je hoort is even wat anders: een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig.

Kemtucky Snake Oil 06-09-2020

Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stil zitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die ondermeer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.

Joost Dijkema 13-09-2020

Joost Dijkema is een fingerpicking gitarist en zanger met een liefde voor de aardse klanken van Americana, Engelse folk en experimentele sferen. Eind 2016 bracht hij zijn debuutplaat ‘Sacred Revelations’ uit. Deze kreeg lovende recensies, zo schreef de de Volkskrant: “Americana zoals ze die in de VS nauwelijks meer durven maken. Blues, country en folk met het soort van duivel bezeten akoestische gitaarinstrumentaaltjes uit de school van John Fahey en Jack Rose. Ronduit subliem.”.

VMale 20-09-2020

Vmale muziek uit Peize en Norg. Easy listening nummers om naar te luisteren, want Gretha en Geralda zingen twee stemmig. Op de achtergrond aanwezig, maar een dansje kan ook op de covers die soms een eigen draai krijgen. Tivoli is zo’n plek waar we graag spelen, ongedwongen met een hapje en een drankje. Wij verzorgen graag een lekker middagje uit met een muzikaal sausje

Pick ‘n’ Shovel 27-09-2020

De ‘oude locomotief begint te rijden’. “Take me down to the paradise city…” gevolgd door “Lookin’ for a reason”. De liturgie van vandaag bestaat uit een aaneenschakeling van ‘roots songs’. In de roots-traditie wordt de trein als metafoor gebruikt voor het leven. Verhalen over verlangen, vreugde, verdriet, liefde en pijn en de universele zoektocht naar huis, worden bezongen in nummers als This Train is bound for Glory; Runaway Train; Ride that Train; Train Back Home en de klassieker Will the Circle be Unbroken