Kerstmarkt 17 december 2023

Zondag 17 december 2023 organiseert de theatergroep Maria in Campis het tweede  Charles Dickens kerstmarkt van 11:00 tot 16:00 uur in het Buitentheater Tivoli, in het Asserbos. De kerstmarkt van 2022 was onverwacht een groot succes en uiteraard hopen wij ook dit jaar op veel bezoekers.  Het buitentheater zal vol staan met bijzondere belevenissen. Er zullen zangoptredens zijn die zorgen voor een kerstsfeer, jeugdcircus Bombari uit Assen verzorgt optredens Naast al deze activiteiten is er ook een kerstmarkt. Ideaal voor de laatste kerstcadeautjes! Dit jaar zullen er dan ookwat meer kramen staan dan het afgelopen jaar.

Bij het naastgelegen Duurzaamheidscentrum is een hapje en een drankje te nuttigen. De Charles Dickens Kerstmarkt is gratis toegankelijk.

Het Buitentheater Tivoli staat de hele dag in het teken van de 19e eeuw van Charles Dickens. Kinderen kunnen een kerstbakje knutselen, om de Kerstsfeer ook mee naar huis te nemen. De muziek wordt verzorgd door het duo Emmie & Rian, Popkoor Blend en door Kim & Richard. Jeugdcircus Bombari zullen ook hun kunsten laten zien. Op de kerstmarkt zijn verschillende dingen te koop, zoals waxmelts, handwerk vogeltaarten lekkernijen zoals wafels, soep warme chocomelk, Turkse hapjes enz.
Met dank aan Stichting Oud Oranje die de historische kleding  die de medewerkers deze dag dragen heeft verzorgd. En de werknemers van de kinderboerderij die voor hooi zorgen dat het theater er weer mooi bij ligt

Ga mee terug in de tijd en beleef het in het Asserbos.

Organisatie door Theatergroep Maria in Campis
Al meerdere jaren verzorgt Theatergroep Maria in Campis in het Buitentheater Tivoli een podium voor lokale muziek- en theatervoorstellingen gedurende de zomermaanden. Wij kondigen met trots aan dat er in de zomer van 2024 weer een groot toneelstuk wordt uitgevoerd. Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt week na week voor een plezierige omgeving voor Assen en omstreken.