Goed voorbeeld doet volgen.

Wij zijn onlangs blij verrast door het initiatief van de personeelsvereniging van een organisatie in Assen. De leden van de personeelsvereniging krijgen het volgende aanbod:

Dit jaar wil het bestuur je in de gelegenheid stellen om uit te gaan en te genieten in het Asserbos. In het Asserbos bevindt zich het duurzaamheidscentrum, een mooie vijver en kinderboerderij. Maar ook is er het buitentheater Tivoli, waar in de zomerperiode, meestal in het weekeinde, activiteiten plaatsvinden met cabaret, muziek en theater. De link voor het programma van het buitentheater is:  https://www.buitentheatertivoli.nl/programma-2023.

Het aanbod is:

  1. Je bestelt zelf de benodigde kaarten, met een maximum van 2 volwassenen en 2 (klein-)kinderen
  2. Volwassenen betalen € 10 per kaart en kinderen € 5.
  3. Er is geen limiet van het aantal voorstellingen.
  4. Na toezending per mail van de betaling aan Tivoli ontvang je van de penningmeester € 5 per kaart terug. Dus per volwassene is dan de echte bijdrage € 5 en kinderen zijn gratis.
  5. Wel in de mail aangeven wat je IBAN is.

Je snapt wel dat wij zeer aangenaam verrast waren, toen wij dit vernamen. Goed voorbeeld doet volgen, vandaar dat wij dit mooie initiatief met plezier onder jullie aandacht brengen. Laat dit bericht lezen aan het bestuur van de PV van jullie organisatie en volg het mooie initiatief.