In samenwerking met Podium Zuidhaege geeft Buitentheater Tivoli podium aan jonge artiesten. Drie jonge aankomende sing songwriters uit Assen en omgeving zullen optreden in het voorprogramma. Wij zijn trotst dat wij dit kunnen aanbieden en stellen ze graag voor aan jullie.

Christy stond op 17 juli 2022 in het voorprogramma van Jason Staal.

Christy is een 18 jarige singer-songwriter uit Ekehaar. Ze begeleid haarzelf op haar gitaar en zingt in het Nederlands en Engels.
Met haar teksten neemt ze graag mee in haar verhaal, dat kan een mooie, warme zomerdag zijn of juist een regenachtige ochtend.
Vooral puur en oprecht, maar ook met een ruwe rand.
Tevens is Christy winnares van de Drentse voorronde muziek van Kunstbende 2022.

(open) spotify

Mariek Schenk staat op 11 september 2022 in het voorprogramma van Next Level

Marieke Schenk is een artiest die in één woord beschreven kan worden: “enthousiast”! Op het podium is ze lekker zichzelf met hier en daar een grapje. Marieke schrijft vanuit haar hart, waarin ze haar publiek meeneemt. Het genre is popmuziek met een eigen draai. Als ze met een artiest vergeleken moet worden, komt Miss Montreal het meest in de buurt. Maar Marieke is vooral zichzelf.

Youtube

Nina Wood staat op 18 september 2022 in het voorprogramma van Meantime

Nina is een 18 jarige muzikante uit Assen. Sinds ze jong is maakt ze al veel muziek. Begonnen met Saxofoon, piano, ukulele, gitaar naar de singer-songwriter die ze nu is.
Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels over al haar gedachtes. “soms schrijf ik mijn gevoelens op en blijken het nummers te zijn” zegt Nina.
In haar liedjes neemt ze mee in monologen met zichzelf waarin ze de perfecties en imperfecties van ons maatschappij aankaart én hoe ze hierin toch steeds meer haar plekje weet te vinden.

Youtube