Jong Talent op het podium van het Buitentheater Tivoli!

In 2022 zijn wij begonnen om talent een podium te bieden en deze nieuwe trend  vervolgen wij graag komende zomer. Graag stellen wij twee jonge talenten voor die komende zomer in het voorprogramma spelen van Joint String Friends en van Next Level.

MADELOEFJE
Voorprogramma: Joint String Friends
Zaterdag 10 juni 2023 | 20:00 uur

Even voorstellen
Mijn artiestennaam is Madeloefje.
– Ik ben 19 jaar oud en kom uit Gasselternijveen.
– Ik schrijf kleine, lieve liedjes die altijd een hoopvolle boodschap bevatten. Terugkerende thema’s in mijn liedjes zijn de natuur en zelfontwikkeling.
– Ik heb meegedaan aan Kunstbende en Popsport en probeer nu steeds vaker op te treden.

Youtube

TESSA VIERKANT
Voorprogramma: Next Level
Zondag 30 juli 2023 | 14:30 uur

Even voorstellen
Mijn naam is Tessa Vierkant, gewoon een gezellige meid met een geometrische vorm als achternaam. Sinds een jaar of vijf zing ik en schrijf ik eigen nummers waarbij ik mijzelf begeleid op de piano. Ik ben weg van veel verschillende genres en weet daar vaak mijn eigen twist aan te geven. De meeste nummers die ik zing zijn covers, ik vind het leuk om met andere muzikale mensen muziek te maken en te zingen. Je hebt mij kunnen zien bij Kunstbende Drenthe, afgelopen zomer stond ik met mijn maatje Jeroen (gitarist) op het podium tijdens het preuvenement in Assen. Samen treden wij ook wel op als WhoKnows?

Youtube