Doel: minimaal 75 vrienden
8%

Wat krijg  je ervoor terug?

  • Twee vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze
  • Gratis consumptie bij voorstellingen
  • Eervolle vermelding op de "Wall of Friends"
  • Eeuwige roem en dankbaarheid

 

Vriend worden van Maria in Campis/Buitentheater Tivoli

Om alle mensen, die betrokken zich betrokken voelen bij Theatergroep Maria in Campis/Buitentheater Tivoli, de mogelijkheid te geven om ons te steunen kan je Vriend worden. Voor slechts € 25,00 kan je ons steunen. Dit is een minimum bedrag, meer overmaken mag altijd.

Wat doen wij met jouw bijdrage?

Het doel van de Vrienden van Maria in Campis/Buitentheater Tivoli is financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten te kunnen realiseren. Zo kan er gedacht worden aan nieuwe materialen maar ook aan de mogelijkheid voor culturele activiteiten. Eén ding is zeker, deze financiële middelen zullen tegoed komen aan alle activiteiten van Theatergroep Maria in Campis/Buitentheater Tivoli.

De organisatie van theatergroep Maria in Campis/Buitentheater Tivoli  gaat allemaal op vrijwillige basis. Keer op keer wordt er prima werk geleverd en daar zijn wij best trots op. Jouw bijdrage is voor ons een extra blijk van waardering.

Interesse?

Draag je Theatergroep Maria in Campis/Buitentheater Tivoli een warm hart toe? Klik dan op de knop ‘Aanmelden als vriend’.